6.f vinder aviskonkurrence!

6.f på afd. Skjoldborgsvej har vundet den lokale del af konkurrencen: Skriv til avisen. Præmien er 1500 kroner til klassekassen og videre adgang til konkurrencen for hele landet. Vi krydser fingre 😊

Nyhed billede
Marianne Husted fra Fredericia Dagblad roste hele 6. årgang for deres indleverede aviser, som hun kaldte rigtig flotte og gennemarbejdede.

Se mere om os på facebook

Jan Thorkild Voss den 21-12-2017
    Kære elever. forældre og medarbejdere.
    Her kommer Skolenyt! Dec. 2017
    Der er rigtig mange gode historier og information fra Ullerup Bæk Skolen i julestemning!
    Hilsen Jan
  • Glenn Ullerup den 12-11-2017
    Ny måde at logge på ForældreIntra

Som skrevet den 3. oktober 2017 skal alle forældre overgå til at bruge forældre-uni-login. Helt konkret betyder det, at de 2 hvide felter forsvinder og du skal klikke på den grønne knap.

Fra den 1. december 2017 er det kun med forældre-uni-login du kan logge på ForældreIntra!

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du aktivere dit forældre-uni-login ved at følge vejledningen under Support i menuen på ubsf.dk