Flot 3. plads i landsdækkende skrivekonkurrence!

Flot 3. plads i forfatterskole.dk's landsdækkende skrivekonkurrence for børn og unge mellem 9 og 12 år i sommeren 2018.

Nyhed billede
Resultatet af konkurrencen blev udskudt med 3 uger, da der var indsendt så mange noveller, at man ikke kunne nå at bedømme alle inden den oprindeligt udmeldte deadline.

Vi er rigtigt stolte af Marie og alle de andre talenter!
  • 25-10-2018
    TR møde ·

Se mere om os på facebook

Jan Thorkild Voss den 11-10-2018
    Kære elever, forældre og medarbejdere.

Her er et rigtig godt nummer af "skolenyt"
    Vi kan præsentere den nye skolebestyrelse, en ny Distriktsfritidsleder, masser af billeder og artikler om arbejdet med robotter og programmering, fede fritidsaktiviteter og beretninger om stærke præstationer, sammenhold og hjælpsomhed.

God fornøjelse med læsningen!

Conni Mikkelsen den 27-08-2018
    Når en skolen har skolemælksordning - er det med støtte fra EU-midler. Se vedhæftede banner.
    Conni Mikkelsen den 09-08-2018

"SUND VÆGT" Et behandlingstilbud til overvægtige børn og unge i Fredericia Kommune.

Se vedhæftede
     .