Nørre Allé

Afdeling Nørre Allé er Ullerup Bæk Skolens udskolingsafdeling og huser samtidig hele                       Fredericia Kommunes idrætstalenter.

Linjer

Nørre Allé er bygget op omkring fem linjer og én Team Danmark-klasse på hvér årgang. Linjerne er tilpasset de unges nutid og fremtid for at gøre dem engagerede og motiverede i egen skolegang og læring. Eleverne vælger inden skolestart dén linje, de ønsker at gå på, og det danner samtidig grundlag for, hvilken klasse de skal gå i.

De fem linjer, vi tilbyder, er:

• Idræt – sved, grin og en masse forskellig sport!
  • eSport - seriøs gaming, sammenhold og computerviden!
  • Global – vi byder verden indenfor!
  • Mester Kok – mad på alle måder!
  • Design - udtænk, skab, kreér!

Du kan læse meget mere om vores spændende linjer i vores linjefolder ved at klikke HER

Team Danmark-skole

Ullerup Bæk Skolen er, i samarbejde med Team Danmark og Fredericia Eliteidræt, udpeget af Fredericia Kommunes til at være hele kommunens idrætsskole. For eleverne på Afd. Nørre Allé betyder det blandt andet, at alle kommunens udvalgte idrætstalenter er samlet i de såkaldte talentklasser på 7., 8. og 9. årgang. Ud over talentklasserne er der naturligvis også masser af idræt på vores idrætslinje.

Skolen

Skolen har de seneste år gennemgået en større renovering og byder på:

• Flotte studiemiljøer
  • Moderne klassefaciliteter
  • Byens bedste café - og en MASSE andet!

Kig forbi til en snak og en rundvisning - kontakt afdelingens kontor på tlf. 72 10 58 32.

I dag går der 367 unge mennesker på skolen. De er fordelt i 7., 8. og 9. klasse med fem til seks klasser på hvér årgang.

Der er 34 lærere og pædagoger ansat til at dække den daglige undervisning.

Vi arbejder endvidere tæt sammen med UU Lillebælt i forhold til elevernes videre uddannelse. Du kan læse mere om UU Lillebælt HER