Indskrivning til 0. årgang og fritid klik www.borger.dk

Alle børn skal som udgangspunkt starte i skole i det år, hvor barnet fylder 6 år.

Har du et barn, der skal starte i skole i august 2017, skal du som forældre/værge indskrive dit barn i perioden 29.10 2016 – 20.11. 2016. Det gælder, uanset om dit barn skal gå i folkeskole eller privatskole.

Selvbetjeningen på denne side skal benyttes og er aktiv i det tidsrum, hvor du kan indskrive.

Du kan samtidig tilmelde dit barn til et fritidstilbud ved skolen med opstart i august 2017, og du kan ytre ønske om glidende overgang for dit barn i foråret 2017.

I perioden 20.1. 2017 – 28.2. 2017 vil du igen kunne logge på med Nem-id og se, hvilken skole og afdeling dit barn er optaget på.

Indmeldelse til fritid i 0. årgang efter skolestart august 2017, skal barnet indskrives ved henvendelse til afdelingen. (Skjoldborgsvej 25 )

Indmeldelse i fritid 1.-2. årgang sker ved henvendelse i afdelingen (Skjoldborgsvej 25 )

Modulændring i fritid 0.-2. årgang foretages ved at henvendelse på pågældende afdeling (Skjoldborgsvej 25 )

Modulændring i fritid 3.-6. årgang foretages ved at henvendelse på pågældende afdeling ( Damvej 1 )