Opslagstavlen

Ullerup Bæk Skolen skal holde valg til skolebestyrelsen.

Hvert 4 år skal vi vælge en ny skolebestyrelse.
    Der vil i år blive afholdt valgmøde d. 14/3, på afdeling Nr. Allé, kl. 19-21.

Nuværende Skolebestyrelse og skolens ledere og medarbejdere, håber på vi kan finde nogle engagerede forældre til denne vigtige opgave.

Vi har en skole på tre afdelinger, og vi har et ønske om, at de tre afdelinger bliver lige repræsenteret.
    der skal vælges 7 forældre, 2 fra afd. Skolesvinget, 2 fra afd. Nr. Allé og 3 fra afdeling Skjoldborgsvej.

Du kan læse mere i vedlagte bilag.
    Venlig hilsen Jan Th. Voss

Jan Thorkild Voss den 02-02-2018
    Kære elever. forældre og medarbejdere.
    Her kommer Skolenyt! Dec. 2017
    Der er rigtig mange gode historier og information fra Ullerup Bæk Skolen i julestemning!
    Hilsen Jan
    Jan Thorkild Voss den 21-12-2017
  • Ny måde at logge på ForældreIntra

Som skrevet den 3. oktober 2017 skal alle forældre overgå til at bruge forældre-uni-login. Helt konkret betyder det, at de 2 hvide felter forsvinder og du skal klikke på den grønne knap.

Fra den 1. december 2017 er det kun med forældre-uni-login du kan logge på ForældreIntra!

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du aktivere dit forældre-uni-login ved at følge vejledningen under Support i menuen på ubsf.dk
    Glenn Ullerup den 12-11-2017